Persondatapolitik

 

 

 

Persondatapolitik 

 

Dataansvarlig
Det er nedenfor angivne virksomhed (den dataansvarlige) der indsamler, behandler og passer på dine data:
P. Christensen a/s
Krumtappen 20
5260 Odense S
CVR: 80 49 32 15
Indhold og data indsamles f.eks. når man booker en prøvetur, ønsker et tilbud eller booker en service. En databehandleraftale sikrer at dine data bliver behandlet efter forskrifterne.
Vores persondatapolitik beskriver:
•    Hvilke oplysninger vi modtager og indsamler.
•    Hvad dit samtykke indeholder og hvordan vi anvender disse oplysninger.
•    De valgmuligheder, som vi giver dig, og hvordan du kan få adgang, opdatere og sletter oplysningerne.
Vi registrerer ikke umiddelbart personfølsomme data om vores besøgende på hjemmeside eller når du handler i vores afdelinger. Hvis vi gør, vil det fremgå tydeligt i processen. Vi vil til enhver tid behandle personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning.

1. Hvorfor samtykke og hvad vi bruger det til
Et lovligt grundlag for behandling af persondata kan også være en aftale, lovgivning eller ud fra en interesseafvejning. Eksempelvis hvis du har underskrevet en slutseddel på en bil eller tegnet en serviceaftale, må vi også behandle de persondata du har skulle oplyse i forbindelse med dit køb. Behandling af persondata kræver ikke altid et samtykke.
Derimod har vi brug for dit samtykke til følgende:
•    Indkaldelse til service og dækskifte.
•    Forbrugerinformation- og kundetilfredshedsundersøgelser.
•    Markedsføring.
•    Rustinspektionsindkaldelse.
•    Garantiindkaldelser.
•    Nyheder og information om særlige kundefordele hos os.
Vi lagrer dine data og samtykke indtil du trækker det tilbage eller efter fem år, hvis du ikke har været aktiv. De informationer vi har, er vi forpligtiget til at opbevare sikkert, så de ikke kan kompromitteres af nogen udefrakommende.
Samtykket kan du afgive i vores afdelinger, hjemmeside, ved et tilbud eller tilmelder dig et nyhedsbrev. Læs mere om hvordan du tilbagekalder dit samtykke under punkt 4.
Bemærk: Mangler vi din tilladelse, kan vi ikke kontakte dig omkring vigtige serviceindkaldelser og forbrugerinformation, der kan have indvirkning på din bils garanti og vedligeholdelse

 

2. Hvilke oplysninger modtager og indsamler vi?
I dette afsnit kan du læse mere om hvor vi indsamler persondata om dig, hvilke data det drejer sig om og hvordan vi bruger dem.
2.1 Hjemmeside og digitale medier
På vores hjemmesider indsamler vi kun persondata, når du selv giver det til os. Eksempelvis når du booker et service til din bil eller bestiller en prøvetur. Ved at benytte vores hjemmesider accepterer du at vi indsamler data om dig.
2.1.1. Online booking af værkstedstider
Når du bruger vores online booking til service og værksted, spørger vi om en række oplysninger så vi kan give dig den bedste service. Vi spørger om følgende informationer:
•    Dit navn og adresse.
•    Din bils registreringsnummer og information om kilometertal.
•    Din e-mail og telefonnummer.
Vi benytter også din adresse og kontaktoplysninger til at kontakte dig, hvis der er aflysninger og eller anden information, der er vigtig for dig at vide i forbindelse med bookningen.
2.1.2 Brug af kontaktformularer
På vores websites kan du benytte dig af forskellige kontaktformularer. I dem beder vi om følgende informationer:
•    Dit navn
•    E-mail
•    Telefonnummer
•    Postnummer
Når du sender din informationer til os, modtager vi dem i et sikkert kundedatabase system til videre behandling. Herved giver du os lov til at kontakte dig via disse informationer.
2.1.3 Cookiedata
Vi anvender cookies på vores hjemmeside til følgende formål:
•    Forbedre din brugeroplevelse og få avancerede funktioner til at virke.
•    Forbedre hastigheden for webstedet.
•    Tillade dig at dele sider med sociale netværk som Facebook o.a.
•    Løbende at forbedre vores hjemmeside til fordel for dig.
•    Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
•    Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette.
•    Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.
•    Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.
Vi anvender ikke cookies til:
•    At indsamle personligt identificerbare oplysninger.
•    At samle personfølsomme data ind.
•    At videregive personligt identificerbare data til tredjepart
Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg på vores website.
Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://www.minecookies.org/cookiehandtering
Vores egne cookies
Vi anvender cookies til at få vores website til at fungere korrekt. Det sker f.eks. hvis der tilbydes personaliseringsvalg på websitet, validering af data såsom telefonnummer, betalingsløsninger, samt avanceret funktionalitet såsom afstemninger, produktbedømmelser mm.
Tredjeparts cookies
Vores website omfatter funktionalitet der leveres af tredjepart. Et almindeligt eksempel er en indbygget YouTube video.
2.2.1 Ved værkstedsbesøg
Når du skal bruge et af vores værksteder, vil du første gang du besøger os, blive oprettet som kunde i vores kundedatasystem. Her skal vi bede dig om følgende oplysninger:
•    Dit navn og adresse.
•    Din hjemme- eller postadresse.
•    Dit telefonnummer.
•    Din e-mail.
•    Din bils registreringsnummer og kilometertal
•    Evt. CVR nr.
2.3.1 Ved køb af ny bil
Når du køber en ny bil hos, indhenter vi en række informationer på dig. Alt afhængig af, hvad hvilken bil og mærke du køber, vil vi indsamle forskellige informationer. Herunder kan du se en liste over hvilken informationer vi som minimum vil have brug for i forbindelse med køb og salg af bil:
•    Dit fulde navn
•    CPR nr.
•    Bopælsadresse
•    Dit telefonnummer
•    Din e-mail
Herudover kan der også være yderligere informationer, vi skal indhente i forbindelse med salg og køb af ny bil. Det vil være i forbindelse med finansieringen af din bil igennem en af vores finansieringspartnere. I Det tilfælde vil vi yderlige skulle have oplyst:
•    Årsopgørelser
•    Lønsedler
•    Andre finansielle informationer
Når du ansøger om finansiering, uanset produktet, vil finansieringsselskabet altid som minimum lave en automatisk profilering ved hjælp af de oplyste persondata. Dette sker i forbindelse med finansieringsselskabet kreditvurdering.

 

3. Hvem vi deler dine oplysninger med og hvordan
Som kunde hos os deler du ofte nogen information omkring dig selv. Det kan være en e-mail eller et telefonnummer. I afsnittet før, kan du se hvilken informationer du deler med os. Årsagen til vi deler informationer med tredjepartnere er flere. Først og fremmest betyder det for dig en bedre service. Du får nyttige informationer om service og andre vilkår, der drejer sig om din bil og sikkerhed. Vi kan også nemt indkalde dig til dækskifte og se hvornår din burde komme til service så du kan beholde din bils fabriksgaranti.
3.1 Generelt
Har vi modtaget dine personoplysninger, er vi ansvarlig for at dine oplysninger bliver opbevaret forsvarligt. Alt afhængig af hvilke mærke din bil har, deler vi også dine informationer med den pågældende importør: Mercedes-Benz, Honda, Citroën og Peugeot.
Vi overfører ikke data til tredjelande udenfor EU.
Interne IT-systemer
Vi har også en række interne IT systemer, vi benytter til behandling af kundedata. Disse systemer er altid opdateret og bedst muligt skærmet for hacking og indtrængning udefra. I disse systemer deler vi kundedata på tværs af alle vores afdelinger. Den juridiske enhed, hvor i du har afgivet dit samtykke er den samme.

 

4. Hvordan du tilbagekalde dit samtykke
Ønsker du af den ene eller anden årsag at tilbagekalde dit samtykke, respekterer vi selvfølgelig dette fuldt ud.
For at tilbagekalde dit samtykke skal du blot skrive til os info@pchristensen.dk og fortælle os, at du vil ophæve dit samtykke med os. Husk at skrive dit fulde navn og adresse. Herefter vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på sletningen.
Du har krav på at få udleveret alle informationer, vi har opbevaret omkring dig i et struktureret, almindeligt anvendt format, så du kan sende dine personoplysninger til en anden dataansvarlig. Du kan også rette eller begrænse hvilken persondata vi lagrer om dig.
Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener vi ikke har overholdt gældende regler om beskyttelse af persondata.

 

5. Øvrige rettigheder
Du har retten til, at få udleveret alle informationer vi har opbevaret omkring dig.
Du har retten til at få dine persondata i et struktureret, almindeligt anvendt format, således at du kan sende dine personoplysninger til en anden dataansvarlig.
Du har retten til at begrænse automatisk profilering samt retten til indsigelse, som disse er beskrevet i persondataforordningen.
Du har retten til at klage til Datatilsynet i tilfælde af behandling af dine oplysninger i strid med nærværende samtykke eller lovgivningen i øvrigt:
Datatilsynet
Borgergade 28
51300 København K
Telefon: 33193200
E-mail: dt@datatilsynet.dk 
Hjemmeside: http://www.Datatilsynet.dk/forside
Du kan læse mere om klagevejledning på datatilsynets hjemmeside.
 

kontakt@leaseastar.dk +45 3059 8495